Samuel + Melissa

Samuel + Melissa

Tranen van geluk

Paviljoen van de dame

Het moment is daar! De ceremonie. Altijd een spannend moment voor het bruidspaar, en natuurlijk ook voor mij. Er zijn nu een aantal dingen die vast gelegd moeten worden en niet over gedaan kunnen worden, uit dit soort momenten zie je het stukje extra aandacht terug wat wij bij Bruiloftregisseur echt belangrijk vinden.

Bijvoorbeeld door het grijpen van het perfecte om opnames te maken van opa's en oma's. Hier en daar wordt er een traantje weggepikt, dit zijn de momenten voor later. Maak je echter geen zorgen, het draait op deze mooie dag om het bruidspaar, van mij zie je dus alleen het nodige!

Kraantje pappie

Elektrische scooter + Bruidspaar

Op een gegeven moment waren wij foto's aan het maken in het stadspark van Groningen, een van mijn favoriete locaties rond de stad als het gaat om een mooie setting. Op de weg naar het stadspark zag ik een Go-share scooter staan. Mocht je niet bekend zijn met Go-share. Het is een electrische scooter die je via een app kunt activeren om vervolgens naar de plek te rijden waar je moet zijn. Super simpel, Makkelijk en snel!

 Ik hoorde iedereen nog roepen "Waar ga je heen!" Om vervolgens terug te komen op een scooter. De meeste mensen hadden geen idee waar ik zo snel ergens een scooter vandaan haalde.

Ik doe altijd mijn best om het bruidspaar in een situatie te plaatsen waarin zij kunnen spelen en even vergeten dat er foto's worden gemaakt. Gewoon even lekker genieten en plezier hebben met elkaar en vrienden, je moet op een dag zoals deze natuurlijk gewoon jezelf kunnen zijn! Daar draait de bruiloft immers om toch?


 

Kraantje pappie

Groep/Familie foto's - Kraantje pappie

Na een prachtige ceremonie kwam het fotomoment voor de daggasten en familie. Op het laatste moment kwam tot de grote verassing, Kraantje pappie naar het bruidspaar om op verzoek van de fotograaf met ze op de foto te gaan! Dit wilde hij uiteraard maar al te graag doen. Hiernaast vind je opnames van dit te gekke moment!


 

Bruiloftregisseur
Wasaweg 11 - 4
9723 JD Groningen
E. info@bruiloftregisseur.nl
M. +31 6 37139926
M. +31 6 37139926
Kvk: 62354299
Btw: NL002341516B67
Bank: NL67 KNAB 0255 8871 24 
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram