Oprichter Bruiloftregisseur

Op deze pagina lees je extra informatie over Bruiloftregisseur. Door het een en ander over te vertellen over ons, hopen wij jullie zekerheid te geven bij het kiezen van een Bruiloftregisseur die echt bij jou past.
Joël Paesens - Oprichter Bruiloftregisseur
Ik houd van het vastleggen van emotie. Daarbij vind ik het belangrijkst dat het gevoel wat je hebt tijdens de bruiloft, iedere keer weer terugkomt bij het zien van de bruiloft video. Het is erg mooi wanneer je iemand de mogelijkheid kunt geven, om iedere keer in een emotionele ‘achtbaan’ te laten stappen wanneer ze de video bekijken. 

Zelf ben ik een gevoel's mens. Toen ik op 11 jarige leeftijd begon kon ik al heel goed emotie's overbrengen door middel van beeld, geluid en verhaal. 

"Mijn filosofie"

Ik zie film en fotografie als een vorm van tijdreizen. Je vangt met je camera licht dat je vervolgens via een ander scherm weer laat zien aan anderen. Het licht waar je naar kijkt is het verleden maar tegelijk het heden. Daarom adviseer ik iedereen om naast een fotograaf ook een videograaf te nemen. Een bruiloft is 1 van de weinige momenten dat de gehele familie bij elkaar komt. Een foto is leuk! Maar bewegend beeld brengt die persoon weer tot leven. Je weet nooit wanneer iemand er niet meer zal zijn. Door de video zal die persoon voor altijd leven in bewegende vorm. 
Direct persoonlijk contact

Wat maakt ons uniek

Het team van Bruiloftregisseur bestaat uit creatieve perfectionisten met een passie voor bruiloft videografie en fotografie. Deze eigenschappen zorgen ervoor dat wij op elke bruiloft elk mooi moment, de kleinste details en ook iedere emotie goed op beeld krijgen. 

Als gevolg hiervan zorgen onze trouwvideo’s er iedere keer weer voor dat de pasgetrouwden en hun familie, bij het zien van de video een traantje van geluk moeten wegpinken.

Vooral met videografie willen wij zo min mogelijk dingen in scene zetten. Op die manier blijft de emotie echt en is niets gemaakt. Met fotografie hanteren wij diezelfde visie. Echter heb je natuurlijk mooie foto's van elkaar nodig en van de familie. Maar ook tijdens het maken van groep's foto's en trouwfoto's zorgen wij er voor dat er leuke spontane momenten vastgelegd zullen worden.

Een vertrouwd gevoel

Wij vinden het voor jullie belangrijk dat jullie je geen zorgen hoeven te maken over het vastleggen van de dag. Belangrijk is dan ook dat jullie ons vertrouwen. Uit ervaring weten wij dat persoonlijk contact hiervoor erg belangrijk is. Persoonlijk contact op de dag zelf, maar ook in de voorafgaande tijd van jullie bruiloft. Wij hebben veel aandacht en begrip voor wat belangrijk is voor jullie samen. Veel luisteren en eventueel met jullie meedenken heeft voor ons voor veel leuke en fijne samenwerkingen gezorgd.

Belangrijk voor jullie trouwdag

Tijdens jullie trouwdag zijn wij onopvallend, stil en op de achtergrond. Jullie zelf, maar ook jullie familie en vrienden zullen bijna niet merken dat wij er zijn. Dit is belangrijk voor een natuurlijk verloop van de opnames, zodat pure emoties kunnen worden vastgelegd zonder dat iemand zich ‘bekeken’ voelt. Emotie leidt de dag. Doordat wij op de achtergrond blijven zullen pure en ontzettend mooie emoties goed terug te zien zijn op jullie trouwfilm. Ondanks het feit dat wij onopvallend en op de achtergrond staan tijdens jullie dag, zijn we natuurlijk wel altijd vrolijk en doen wij ons werk met een glimlach! Een praatje met ons maken mag altijd!
Bruiloftregisseur
© 2020 Bruiloftregisseur
Alle rechten voorbehouden

Algemene voorwaarden | Privacy- en Cookieverklaring | Disclaimer
E-Mail: info@bruiloftregisseur.nl

Telefoon: 06-37 13 99 26

Adres: Hoefblad 14 Roden
KVK: 62354299

BTW: NL221095226B01

BANK: NL67 KNAB 0255 8871 24
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram